trissel trassel

det har varit tyst här ett tag nu och det är alldeles för mycket trassel runtomkring för att jag ska kunna skriva ner något vettigt. Nästa vecka är det tentavecka och jag önskar bara att jag kunde finna tillräckligt med ro för att faktiskt sätta mig in i plugget.
 
Men nog om det.
Nu ska jag ge mig iväg och träffa min älskade lilla unge, som jag saknat henne!

word

 

kaos

Det har varit en riktigt kaosartad vecka men idag bär det av till bästis och härliga göteborg så helgen kommer bli betydligt mycket bättre!!

today's gonna be a good day.

Igår var en sådan där dag där allting som möjligtvis kan gå fel faktiskt gör det.. försovning, vägarbeten, krångel med grupparbete, varm soppa i knät, jeansproblem och ja, lite allt möjligt. emelie och jag förtjänar dock en guldstjärna för hur duktiga vi var och vi lyckades ändå göra dagen relativt bra.
 
idag fyller lilla mamsen år och ikväll ska vi dit på lite smörgåstårta så denna dag kommer bli betydligt bättre! Grattis älskade lilla mamma <3
 

keep it up

Just precis när man börjar se ljuset i tunneln så ska det minsann dyka upp nya tråkiga måsten.. det här med att läsa två fördjupningskurser samtidigt är ingen dans på rosor, speciellt inte när vi har 4 grupparbeten, 1 seminarieuppgift och tentaplugg som ska hinnas med på 8 veckor. jaja, nu ska jag försöka traggla mig igenom bokslutsdispositioner och kassaflödesanalyser..
 
meeeeeeen, jag ska inte deppa ihop totalt. idag är det bullbak med lisan som gäller och nästa helg blir den en liten tripp till göteborg! livet har sina goda stunder.
 
 

bitter..

man får vara bitter när man går in på månad 2 med envis förkylning och dessutom fått ett kärt återbesök av en gammal vän vid namn migrän. Sovit bort hela dagen i hopp om att vakna med nya krafter men orkar inte ens ta mig upp ur sängen så hur jag ska klara av morgondagen är fortfarande ett mysterium.