vecka 16

Jag är redan inne i vecka 16 och äntligen börjar man se att det är en liten bebismage, uhu. tydligen är bebisen stor som en avocada och under de närmsta tre veckorna kommer den växa massor så jag antar att magen också kommer göra det! jag kommer verkligen snart bli tvungen att gå naken.. haha.


lill lördag

gick upp tidigt imorse för att jobba i några timmar men det var så lugnt att vi knappt hade något att göra, sen skyndade jag mig hem och böt om innan jag och älsklingen drog iväg till marieberg. var i stort behov av underkläder och lyckades hitta lite på rean också, mums.


snart ska jag iväg till min bästa, mysa i soffan framför någon film medan det spöregnar ute!


hothot

uhu, det är 35 grader varmt ute på vår altan.. helt galet! skönt att jag jobbade kort dag idag, ska nog pallra mig iväg till hällarbrottet och bada med nina och helene, mums.


garderobsrensning

efter en lång och skön dag hemma hos moster, som spenderades med att ligga vid poolen ska jag nu ta mig i kragen och städa ur garderoben.. minst hälften av alla kläder som finns därinne kommer jag förmodligen aldrig använda så de tar bara onödig plats. kanske försöker sälja lite så håll utkik!



later bitches!

upp och ner

skönt att helgen är slut.. det blev en lugn midsommar med familj och den var väl helt okej ändå. resten av helgen har bestått av jobb och idag känns allt hemskt. jag har ingen lust med någonting så tänker tvinga mig in i duschen nu. kanske ska krypa ner under täcket och begrava mig sen? vemvet.

KENT får muntra upp mig, just nu är det berg och dalvana som spelas på högsta volym. love it

tatuering

Nyss hoppat ur duschen efter en liten shoppingtur med mammi. ska slänga på mig lite kläder och ringa min käre vän.. vi ska nämligen in till örebro sen så jag får min tatuering ifylld. mihii


i wish

Jag önskar att jag vore blond och smal, skulle passat bra nu till sommaren! Men jaja, när bebisen väl kommit ut ska jag bli fit for fight och så småningom, när mitt hår mår lite bättre ska det bli ljust också. sakta men säkert!






hihi, nyss när jag kliade mig på axeln upptäckte jag att det gjorde svinont och vips.. jag har visst lyckats bränna mig lite idag. synd att det bara verkar vara axeln som fått färg.


lovely

skönt att jobba kort dag idag, har faktiskt hunnit med att njuta lite av solen! dock krävde daizy det mesta av min uppmärksamhet ^^


Snart ska jag och mammi knalla fram på torget och sen ska jag spendera resten av dagen med att göra absolut ingenting. underbart :D 

bebiis

Häromdagen köpte jag och älsklingen några plagg till bebisen men de minsta storlekarna var tyvärr slut så fick bli lite större kläder. men usch vad svårt det är att hitta bebiskläder som går till både kille och tjej, allt finns i rosa eller blått och har man tur finns det något heltvitt men det är ju inte så roligt. blir så irriterad..




sunshine!

Gooodmorgon! Solen skiner och det är olidliiigt varmt på mitt rum, ändå lyckades jag somna om 100 gånger innan jag kom upp ur sängen. Nu ska jag ut i solen, sedan blir det pannkakor och ikväll är det jobb som gäller. uhuu



update



det blev nudlar och wook till lunch, underbart gott!
har även hunnit beställa lite kläder från h&m så nu längtar jag tills de kommer.


ge mig



jag skulle vilja köpa det mesta som finns på h&m just nu.. är helt förälskad i skorna och den ljusa blusen som givetvis är slut såld. ska nog beställa lite senare idag. mums!

nu ska jag ta med mig veckorevyn och gå ut & lägga mig i solen.


back to business

Snart ska jag cykla iväg till jobbet igen och det kommer blir ruskigt skönt att lägga sig ikväll efter att ha jobbat hela dagen. Ska nog mysa ner mig med katten och en film när jag kommer hem. mums!


vår framtide konung

Alla säger att kronprinsessan Viktoria gifter sig med en helt vanlig kille.. men tjii på dom! Viktorias käresta är faktiskt känd från TV, Boxer Robban. Babaaraam! lika som bär, eller vad säger ni?
 


regn och rusk

Det blir nog en äkta svensk sommar iår, nyss regnade det massor och nu skiner solen.. ska snart dra med mig vovven ut på en promenad och sedan är det dags för jobb. usch och fy.


Här kommer lite bilder från studenten..






stuck

det kryper i hela kroppen och jag längtar efter en riktig förändring.. något nytt, något annorlunda. jag är tråkig och har varit det den senaste tiden. jag avskyr det.
kanske ska klippa av mig håret? för långt lär det aldrig bli.. kanske ska jag färga det blont? rött? svart? eller alla möjliga färger jag kan komma på. uh, vad ska jag göra?


 

jag vill inte vara som alla andra.


Bal

































det blev limousine in till örebro, fotografering vid svartån och bal på stora hotellet. lovely.

efter regn kommer solsken!

då är jag inne i vecka 14 och då är det tydligen viktigt att man ska motionera en hel del.. frågan är hur jag ska hinna och orka med det just nu. med tanke på att jag somnar redan vid klockan nio känns mina dagar alldeles för korta, haha. åh, kan ungen inte bara ploppa ut nu?!

jahaja, idag ska jag träffa emelie men som vanligt mår jag inget vidare och vill helst dra täcket över huvudet så vi får mysa framför någon film! men innan jag gör något ska jag nog ladda upp lite bilder..







bilderna från studentveckan kommer snaart!

suck

Ojoj, det var längesen jag sist hade tid och ork att blogga men jaja.. bättre sent än aldrig! det har faktiskt varit fullt upp med bal, student och jobb och jag är helt slut.. skönt att jag är mammaledig i vinter för i sommar lär det inte bli någon vila alls. Studentdagen blev iallafall riktigt lyckad trots att det regnade och jag var tvungen att hålla mig nykter, haha. men det bästa var ju trots allt min efterlängtade systemkamera, min nikon d5000 är min nya bästa kompis!

nu ska jag lägga mig och glo på en film och sen blir det nog sängen. jag måste ju upp med tuppen imorrn :(

bal

Ikväll är det dags för bal på stora hotellet i örebro! tyvärr började dagen dåligt och har ännu inte lyckats bli bättre men det vänder förhoppningsvis snart. uhuu

studentpepp

Studenten närmar sig med stormsteg, imorgon är det bal och på fredag är det äntligen dags! tråkigt nog ska det bli regn både imorgon och på fredag vilket förstör det roliga lite.. får hålla tummarna för att det ändrar sig. sen har jag inte ens en studentklänning eftersom den jag beställt vägrar komma. har ingenting gott att säga om stylebystars.com och avråder er att beställa därifrån om ni vill ha klänningen inom de närmsta 2 månaderna.. synd att jag blev så kär i denna bara ;/




However, imorgon blir det marieberg för att försöka hitta en någorlunda okej klänning i sista minuten sen ska jag sola innan det är dags för balen. kritvit vill man ju inte vara!

Dessutom hurrar jag lite extra för emelie nu eftersom hon fyller år idag. Massa grattis <3
nu blir det sängen!

Goodmorgon!

Haha, inatt drömde jag att jag fått min bebis och att det blev en pojke med världens mysigaste kinder.. får se om det stämmer att det man får i drömmarna är könet på bebisen. Då har jag väl snart en liten buspojke som springer omkring!

Snart ska vi iväg till marieberg sedan blir det att pressa i solariumet med emelie innan det är dags för vår efterlängtade klassfest! ska bli riktigt roligt.


Här kommer lite magbilder. Det börjar faktiskt bli en kula nu..


                                   v.10                                                                       v.12

THE BLIND SIDE

Jag ska faktiskt ta mig i kragen och bli effektiv här på bloggen. Kan ju börja med att tacka emelie som fixat till min blogg och sen måste jag tipsa er om en riktigt bra film!

The blind side. Den bygger på en sann händelse vilket gör att man tar till sig allting som händer på ett helt annat sätt och samtdigit som filmen är ganska tragisk är den också väldigt vacker. Filmen bevisar att man faktiskt kan förändra en annan människas liv.
Ni missar något riktigt bra om ni inte kollar på den!