no one ever said it would be this hard

att vara mamma. att ha en 3åring med gigantiska utbrott. att inte veta hur man ska göra.
 
den värsta känslan som finns är känslan av att inte räcka till som mamma, att misslyckas med det absolut viktigaste i livet..
 
never giving up

sikta mot stjärnorna

Dagen som började med försovning och huvudvärk from hell tog en tvärvändning när tentaresultaten kom, lyckades få toppbetyg på dem båda och därmed blir även slutbetyget i kurserna detsamma. Jackpott. Man blir minsann lite lycklig när man lyckas betydligt bättre än man siktat på.

livet har sina goda stunder

jag har haft en av de mysigaste helgerna på länge, vilket var välbehövligt efter höstens berg & dalbana. 
 

full rulle

jahopp, efter en hektisk vecka med sjuk unge och massvis med  plugg känner jag mig nu mer eller mindre slutkörd. det har blivit ganska dålig med sömn dessa dagar och vore så otroligt skönt att krypa ner under täcket igen.. men jag ska försöka göra lite nytta idag trots allt. försöker ta igen det jag missat i kurserna och komma igång med nästa grupparbete men sedan ska jag nog faktiskt spendera resten av dagen i soffan. det förtjänar jag!
 

inte en lugn stund

Idag var en sådan där dag. då man knappt hinner andas.
Uppe halva natten med skolarbete, fullt upp med en sjuk liten dotter, hund som utöver det vardagliga även behövde borstas och trimmas, världens diskberg, ett bombnedslag till lägenhet och som grädde på moset: kvällspass i tvättstugen. Nu har jag ont i precis hela kroppen och trots att sängen är otroligt lockande får det nog vänta några timmar till.. dags för ytterligare lite plugg.
 
men om man ser till det positiva så kan ju de resterande veckodagarna inte bli så mycket värre.

saknad

idag gör det ont i hela hjärtat igen och det finns ingenting jag önskar hellre än att få träffa mina saknade igen..
 
hur ska man kunna leva med denna eviga saknad?

Zombie

Fråga mig inte varför men lite såhär lagom till hallowen ska vi gå på något som heter Zombie Escape, ett event där vi ska försöka ta oss igenom flera tusen kvadrameter fyllda med zombies.. blir spännande att ser hur detta slutar. http://www.bataljevent.se/portfolio-post/zombie-escape/