home, sweet home.

Sitter på tåget mot lilla Hallsberg och det känns faktiskt ganska bra att lämna storstaden efter en lyckad helg. Trevligt sällskap, god mat, roliga upplevelser och alldeles för mycket shopping! Det bästa av allt är ju dock att komma hem till min lilla skrutta igen <3

blå blå blå

Jag som alltid älskat blått tycker det är fantastiskt att blå äntligen är modefärg! Men samtidigt har jag gått och förälskat mig i korall, rosa och aprikosa-nyanser, känns som en riktig sommarfärg. Detta är några sötsaker jag hoppas få med mig hem från helgens stockholmsresa!


tokfia




pics





hittade bild på min sötaste påskagumma!
<3

rest in peace love

Den 23:e april 2003 föddes min fina Daizy och jag svävade på rosa moln, längtade efter dagen då vi skulle få åka och hämta hem henne. Jag visste inte då hur mycket hon skulle komma att betyda för mig, att hon skulle vara det som gav mitt liv mening eller att hon skulle tas ifrån mig alldeles för tidigt. Idag skulle hon ha blivit 9 år gammal och det finns ingenting jag önskar hellre än att hon vore här hos mig.. älskade daizybus.





Jag har köpt svävande ljuslyktor som jag ska tända på hennes födelsedag varje år och tidigare ikväll gick jag och familjen ner till ängen och tände en för första gången. det var vackert när lykten steg på himlen och det kändes bra att få ägna en stund åt att tänka på daizy.
gråta, älska och sakna. 


all work work

Hemma efter dagens första jobbpass, myser med min lilla plutta och om några timmar är det bara att återvända till jobbet för ett kvällspass. Gillar inte dessa delade turer för 5 öre men att komma hem till denna söta unge är ju aldrig fel!
 

Summer inspiration

Enda fördelen med att vara sjuk är väl att man hinner göra sådant man aldrig har tid till annars, kolla igenom gamla serier, läsa och bara ligga och göra ingenting. börjar dock bli lite uttråkad men hoppas jag är på benen snart igen och slipper drabbas av magsjuka fler gånger iår.. känns som att jag haft min beskärda del.

Hursom, fick hem nya H&M katalogen idag och den var fullspäckad med härligheter!
önskar jag vore rik.

 

 


shopaholic

Jag är sjukt arg, ledsen, frustrerad och besviken men imponerade på mig själv när jag inte tröstshoppade som jag brukar råka göra. Det ju så lätt att leta på söta små saker, lägga de i varukorgen, beställa och vips så är man lite glad för en stund men blev inget vips idag (vilket förmodligen berodde mest på att jag var för lat för att orka gå upp ur sängen och hämta plånboken) men ändå. Imorgon belönar jag mig nog med denna lilla skönhet..
frågan är ju bara vilken färg?!


sunday, bloody sunday

Haft en bra helg med min bästa, familj och massa gott att äta. Smörgåstårta, påskmat, lussebullar och godis är bara några av alla härligheter jag gottat i mig.. skulle nog behöva några timmar på gymmet imorgon. får se hur det blir med den saken ;)


without you one piece of me is missing

glad påsk!

Förra veckan lyckades ju hela familjen dra på sig magsjuka, en efter en så det blev inget påskfirande förra helgen. Bättre sent än aldrig så nu sitter jag här, mätt & belåten efter att ha avnjutit en efterlängtad påskmiddag! Lite godis på detta och sen kan jag rulla hem :)

tjing


money, money, money

Barnsäng Prinsessa

I brist på annat började jag planera alicias rum lite grann och hittade denna fantastiska prinsess-säng på http://www.butikfavorit.se.. vad ska man säga? jag dog lite.

önskar jag vore rik..

Fina fisken



Försöker ju vara duktig och nyttig nu när Alicia äter med oss så fisk är numera något vi faktiskt har i kylen då och då. Torsk är min favorit men känns ganska trist att alltid äta torsk med äggsås så idag slängde jag ihop torsk med philadelpiaost och det var ruskigt gott! Lite stolt över mig själv och mina matlagningskunskaper.


Krämig Torsk med philadelphiaost
4portioner

400 g Torskfile (laxfilé duger också)
100g Philadelphiaost (jag körde med gräslök)
2 dl grädde

Smöra en form och sätt ugnen på 175grader.
Dela torsken i 4 bitar och bredde på rejält med philadelphiaost ovanpå. Krydda med pepper och vitlök.
Häll lite grädde runt fisken och kör in i ugnen i ca 20 min.

Kokt potatis och grönsaker till!
Lätt som en plätt.

twentyone



Jaha, igår fyllde jag alltså 21 år.. dröjer väl inte länge innan man börjar hitta små rynkor här och där, gråa hårstrån som smyger sig fram och annat roligt som avslöjar att man inte längre är någon ungdom. Hursom så blev det en riktigt lyckad dag igår med smörgåstårta, familjen och fina presenter! Tack för uppvaktningen <3

kumlasjön




Började dagen med att stiga upp alldeles för tidigt för att jobba ett morgonpass.. det kändes som att det var vinter när jag var tvungen att skrapa bort is från cykelsadeln (!). När jag kom hem hade solen hunnit smyga sig fram så jag och lisan tog en promenad ner till kumlasjön för att mata änderna vilket visade sig vara riktigt spännande.

tjingtjing

glass är gott!



mitt lilla monster <3

and it's all yellow

Påsken närmar sig med stormsteg och jag har inte gjort ett skit här hemma.. känns lite overkill att pynta till påsken som enligt mig inte är någon vidare speciell högtid. Men man kanske borde ställa fram någon kyckling och lite fjädrar, eller?


måndag

Beställde en ny TV häromdagen och nu står det uppe i sovrummet. Ska bli riktigt skönt att kunna krypa ner i sängen och slötitta! Känns härligt att Alicia varit lite piggare nu på kvällen, är ju så jobbigt när ens lilla skrutta är sjuk och man inte kan göra någonting.



lyckopiller


villha



Såg dessa underbart söta hängsleshortsen på h&m. Hur söta är de inte?!? det kliar i fingrarna men har redan spenderat aaaaaaaalldeles för mycket pengar på kläder den senaste månaden så får försöka låta bli att klicka hem dem..


yesterday

Gårdagen började med tidig morgon och lite jobb, omänskligt att tvinga upp sig själv klockan 6 en lördagmorgon men ack så skönt att komma hem strax efter 12! Sedan kom emelie och emma över på lite fika, alltid lika trevligt när vi ses alla tre men tyvärr blir det inte så ofta som det borde. Skärpning.

På kvällen kom mor&far över på middag, Potatisrulle med baconinlindad fläskfile och Jensen's favoritsås. Underbart gott! Lite chokladpudding och godis på det såklart.. det enda jag gör nuförtiden är nämligen att äta.




TJING TJING