lilla prinsessanLängtar tills vi flyttar så jag kan göra ordning Alicias rum till ett riktigt prinsessrum!

ryggskott

Trodde det bara var äldre som drabbades av ryggskott så antingen börjar jag verkligen bli gammal eller så hade jag fel.. Oavsett så är det katastrofalt. Ont som fan gör det också!

kanintesove

Det snurrar, hela huvudet dunkar och jag kalsvettas och känner mig lagom överkörd. Jag tror jag oroar mig för mycket.. jag oroar mig för min lilltjej som inte alls verkar må helt bra. Jag oroar mig för ekonomin som den närmsta månaden kommer bli en mardröm. Jag oroar mig för hur framtiden kommer se ut och hur allting kommer lösa sig. Jag oroar mig för hur jag ska hinna med allting. Jag oroar mig för att jag inte räcka till. Jag oroar mig för allt och lite till.

Mitt i all denna oro önskar jag att jag bara kunde stanna upp och njuta av tillvaron, jag önskar att livet för en gångs skull kunde vara enkelt..

trötttröttaretröttast

idag tog jag sovmorgon och gick inte upp förrän 08.30 då alicia hunnit tröttna rejält på mig! jag är verkligen ingen morgonmänniska så att gå upp innan 6 på morgonen för att åka och jobba är inte riktigt min grej. men nu är jag ledig i två dagar så tänker minsann inte klaga!
tjing


what a beatiful dayHar varit en riktigt bra dag men har minsann haft fullt upp.. jobbat, handlat, njutit av det underbara vädret, hälsat på mor&far, försökt hjälpa syster med matten (tror dock inte jag lyckades speciellt bra..) och nu tänker jag inte röra mig ur soffan förrän jag ska knalla in till sängen. Eller så skulle jag kanske ta och baka lite negerbollar?

my precious


hoodie <3älskar min ärmlösa hoodie från gina.

var allt annat än pigg imorse när jag vaknade men duktig som jag ibland kan vara tog jag med boss på en powerwalk och attans vad skönt det var. älskar detta härliga vårväder! sedan dess har det varit full fart och nu ska jag strax traska iväg till mor&far för att spendera kvällen där. härliga lördag.

LekparkenIdag var det äntligen lite vårväder igen så vi passade på att spendera dagen utomhus. Kameran fick följa med och Alicia fick agera modell. Hon är så fin min lilla tjeja!

sommarsommarsommarSatt och tittade igenom massa gamla bilder och började längta något enormt efter sommaren.. känns dock som att den är långt borta!

goa gubbar

Om sisådär 2 månader flyttar vi till en lägenhet på bottenplan med egen uteplats (!!). Har väntat på det i 1 ½ år nu så det känns riktigt bra att äntligen få slippa allt spring i trapporna!

Det första jag ska göra är att plantera jordgubbar, känns som en bra prioritering ;)

inte lätt att vara kvinna

Var på MVC förut idag och tog äntligen bort min jävla p-stav.. de grävde bokstavligt talat runt i armen ett bra tag innan de kunde trycka ut den så gissar på att den kommer vara blå och fin imorgon! Förhoppningsvis blir jag mig själv snart igen.

Passade även på att hämta ut paketet från H&M som äntligen kommit! blev lite smått&gott till alicia, bl.a denna söta bikini


stockholm i bilder


busy woman

Jag och Emelie spenderade helgen i stockholm och hade det ruggigt bra.. vi bodde på östermalm, mös, åt gott, shoppade loss, gick på fotografiska museet och promenderade xantal mil. Lite välbehövd kvalitetstid med twin alltså :) bildbomb kommer senare.


Valborg spenderade jag med familjen, grillade hos mor&far, gick till kumlasjön för att titta på majbrasan (stod i 1timmes kö för att köpa sockervadd till alicia) och spelade kort halva natten. allitd lika trevligt.