livet är inte enkelt

det spelar ingen roll hur hårt jag stampar eller smäller i dörren, ilskan jag bär på låter sig inte skrämmas iväg i första hand. jag drunknar i mina egna känslor och trots att jag skulle vilja skrika åt hela världen, tala om precis vad jag tycker och tänker får jag inte ur mig ett enda ord. det är mitt problem, att jag alltid är oförmögen att utala de hårda ord och starka meningar jag går igenom i mitt huvud, gång på gång.. de sitter kvar där inuti och alla andra förblir helt oförstående. jag hatar det
jag hatar hela världen idag, jag hatar allt som går att hata men mest så hatar jag att hata. det förstör mig.


enemy

jag hatar dessa nätter som ständigt avlöser varandra, de följer samma mönster och känns alltid lika förjävligt kalla och tomma. de för med sig min värsta fiende och jag står chanslös mot det som ständigt besegrat mig. ensamheten. den skrämmer mig.

fu


Efter en liten tripp till Örebro där vi fixade till balklänningen lite fick jag även med mig en ny stor plånbok och lite småkrafs. det var välbehövligt kan jag säga! Nu är det snart dags för pizzza, mums.

v 9

vilken tur att jag är en så ordentlig och snäll tjej annars hade jag nog fått ett välbehövligt vredesutbrott. det hade inte blivit första gången som mobilen dundrat in i vägen isåfall, kan jag lova. Affärsjuridik boken ligger och stirrar på mig men jag orkar inte öppna den, provet imorgon får gå som det går.. förmodligen käpprätt åt helvete. bra jossan.

v 8

vi lever i en värld där allting ständigt byts ut, ersätts med någonting nytt, något bättre. vi söker ständigt spänning men mitt i vår jakt glömmer vi bort det vi har. det vi kan förlora.