Life

Det har varit en så bra vecka trots att det varit full fart exakt hela tiden.. middag på pacos med mina hjärtan, nytt jobb där jag trivs kalasbra, slutspurt med alla grupparbeten, fix inför helgens kalas, lussebak, tårtbak och luciafirande. Nu är bästis här över helgen och imorgon fyller min lilla skatt. Livet är underbart.
 
Dock skulle det gärna kunna dras ned på tempot, kan inte förstå att det imorgon är 3 år sedan jag blev mamma och livet fick mening, på riktigt. 
 

lussebulle

 
Mitt i gårdagens stress blev det lite lussebulls bak och iår provade jag ett nytt recept för att få sådär härligt saftiga bullar. Försökte därför också använda så lite mjöl som möjligt och det blev minst sagt en otroligt kladdig deg som inte riktigt ville göra som jag. Resultatet blev gigantiska lussebullar.
 
Förr brukade jag tycka att det bästa med allt bak var att få njut av att äta alla godsaker men numera är det doften som jag älskar allra mest. Till min lycka hängder doften av nybakta lussebullar fortfarande kvar i lägenheten!
 

stress

Kickstartade denna tisdag kl 03.35 och har nyss slagit mig ner i soffan för första gången idag. Satan så skönt! Det har varit fullt upp med jobb, plugg, lussebullsbak, tvätt och disk.. Stressen inför julen är minst sagt påtaglig. 

sjukstuga

Idag är det sjukstuga här hemma och givetvis ska självklart internet passa på att krångla.. skrämmande hur handikappad man blir utan det! Nu är det dock igång igen så lisan sitter nöjt framför disney channel och jag kan äntligen ta tag i skolarbetet. 
 
Fick ställa in kvällens planer så istället kommer kvällen spenderas i soffan framför idolfinalen, inte helt fel det heller.
 

kaos

orginalkällor, sekundära källor, teoriletande och x antal psykbrott får beskriva min dag. lite ledighet skulle minsann sitta fint nu..

fullt ös, medvetslös!

Även om det bara är tisdag längtar jag redan efter helgen.. det är fullt ös i skolan och de två kommande veckorna blir nog ännu mer hektiska då jobb nr 2 drar igång. meeeeen det blir gött när lönen kommer i januari!
Som tur är har jag ju dessutom för en gångs skull en kick ass grupp i skolan vilket gör skolhetsen betydligt mycket enklare och roligare.