mad world

R.I.P

det är hemskt att det är så många som själva väljer att avsluta sina liv. att folk i ens egen ålder inte orkar leva längre, trots att de knappt hunnit börja. det är tragiskt att världen idag är så hemsk att vissa inte ens vill leva i den.


förr ansåg jag att självmord var en lösning, en sista utväg.. men det är bara ett hemskt felsteg.


ily27:e september 2008 blev det du och jag och jag har älskat dig ända sedan dess. vi har klarat av så mycket tillsammans, tagit oss över många hinder och lyckats hålla ihop även i stunder som sett mörka ut. jag vet att det är dig jag vill leva med livet ut, jag vet att vi hör ihop och jag vet att jag aldrig kommer sluta älska dig. du, jag och vår fina dotter.. det är precis så jag vill ha det. alltid.

my feelings for you are forever

still here

lite trist att ens "vänner" verkar tro att bara för att man blivit mamma så har man inget liv. uh.jaja, blir ju bara mer tid med min ängel och det är inget jag tackar nej till!

trötter

alicia fick sina första sprutor i tisdags, fällde några riktiga krokodilar och skrek så det gjorde ont i hjärtat. hon har varit lite kinkig och febrig och är just nu världens tröttaste. och sötaste, som alltid.sunny saturday

tycker det är trist att helgerna försvinner så snabbt!
igår var vi hos mamma&pappa, blev bjudna på mat, tittade på så ska det låta och spelade lite kort. idag sov jag länge länge och sedan tog vi en promenad, handlade, fick besök av nina&helene och nu har jag lagat mat i någon timme. ska fixa lite på lillans rum och sen myser jag och älsk ner oss i soffan med en film.

och imorgon är det söndag och slut på helgen. ska träffa nina&helene en sväng, tvätta, umågs med mina föräldrar och självklart sitta klistrad framför solsidan.. tror inte helgen kan bli så mycket bättre!


guld värda

det har varit mycket på sistone och det är jobbigt att vara så mycket själv med en liten bebis. det gör ont i hela kroppen av allt bärande och jag längtar efter att få sova ut. som tur är har jag världens bästa vän som kommer hit och får mig att glömma hur eländigt allt kan kännas.. det är skönt att få vara mig själv ibland och inte bara vara en trött mamma. dessutom har jag ju mina föräldrar som mer än gärna ställer upp och hjälper till med lilla Alicia så jag funderar på att gå och våldgästa dem snart. jag saknar faktiskt att inte träffa dem varje dag så det är nog tur att vi bor såpass nära! min lilla daizy finns ju där också <3

åh, känner mig lagom sentimental nu.. blir nog sängen istället!love you


3 månaderIdag blir Alicia 3 månader gammal.. helt sjukt med tanke på att det känns som igår när jag gick med henne i magen. man önskar ju att man kunde stanna tiden en stund.

stoptiden bara försvinner, imorgon blir min lilla snutta 3 månader och jag börjar verkligen känna att hon växer och blir stor alldeles för fort..

har varit en bra helg men idag känner jag mig allt annat än pigg så imorrn ska jag försöka att göra ingenting, tvivlar dock på att Alicia kommer finna sig i det!

bästis

Gårdagen spenderades med bästa vännen och bestod av promenad, skitväder, fika, mat, skratt, glass, minnen, flashbacks och en hel massa prat. det är härligt att vi efter så många år fortfarande är bäst tillsammans, enda skillnaden är att vi numera har en liten prinsessa som håller oss sällskap!

och igår var hon en liten ballerina:


htc legend

nu är mobilen beställd och snart åker håret av, känns skönt faktiskt!åh, har varit fullt upp idag så tänkte kollapsa på soffan snart!

me like

Wiiiiie! Idag kom min trenchoat och massa kläder till lillan, trevligt trevligt!

Hon är verkligen så underbart vacker, min lilla plutta.

cutcut

det är inte lätt med en liten alicia som är tröttast i världen men inte vill somna. idag har jag iallafall lyckats boka tid för dopet, funderar på att boka klipptid också. problemet är bara att jag inte har en aning om vad jag ska gör med mitt trassel. klippa av det kanske, då blir min bästa vän lycklig!

min älskade beslutsångest alltså..
måste köpa ny mobil men kan inte bestämma vilken.
ska tatuera mig men kan inte bestämma vilket teckensnitt.
måste göra något åt mitt hår men vet inte vad.
lovely'redheadjag saknar mitt röda hår. och mitt blonda. och mitt mörka.
just nu är mitt hår bara tråkigt.

tainted love

Idag skrattade Alicia för första gången, hon är så underbart söt och det lät så härligt. hon får mitt hjärta att smält gång på gång och ingenting kan göra mig så lycklig som hon gör. she's my angel

mums

Begav mig till bästa vännen för att kolla film men eftersom det inte alltid blir som man tänkt sig (speciellt inte när det är Alicia som styr och ställer) blev det några timmars prat istället. men det är alltid lika mysigt att umgås med henne, oavsett vad vi har för oss. när jag kom hem möttes jag av doften av nybakta bullar, min pojkvän lyckades verkligen överraska mig!<3

monkey!

Tittade på filmen 21 igår, för sisådär fjärde gången. otroligt bra film!