hjärta och smärta

jaha, självklart ska jag ha probblem med att kunna somna ikväll eftersom jag faktiskt måste gå upp imorgon bitti. vem har sagt att något ska vara enkelt liksom. men imorgon är det föräldragrupp som gäller och det ska bli roligt att träffa folk i samma situation.. och jämföra alla bebismagar. haha.

får se om jag känner igen mig nästa gång jag kolla mig i spegeln.. gav nämligen min frisör tillåtelse att ta bort allt det slitna och göra i princip vad hon ville. och vips så är mitt hår kortkortkort. jag som brukar få ont i hjärtat när de tar bort någon centimeter liksom.. jaja, jag kanske börjar bli vuxen nu!

heartbreaking

gårdagen var en riktig mardröm och medan vi spenderade i princip hela dagen på sjukhuset for miljontals tankar runt i huvudet på mig. jag tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv. efter några undersökningar visade det sig iallafall att bebis mår bra och de hittade inga fel och nu hoppas jag verkligen att vi inte behöver åka tillbaka till sjukhuset förrän i början av december då det är dags för den lill* att ploppa ut.

vi fick för första gången känna hur det känns att vara förälder.. den där oron som man förmodligen alltid kommer känna gjorde ont i hela kroppen. men vi har varandra och jag vet ärligt inte hur jag hade klarat en enda minut utan C, my love.


usch&blä.. nu ska jag kolla gossip girl och försöka tänka på något annat. passar på att slänga upp en ny bild på magen också, eller ny och ny, den är redan 4 dagar gammal eftersom jag är segast i världen men ändå!


clean

oh, jag gillar h&m home och såhär skulle gärna mitt badrum få se ut!


happyface

varm oboy och limpa är nog det godaste man kan äta till frukost, nam nam. och förövrigt är jag sjukt dålig på att hålla liv i min blogg men jag har helt enkelt inte haft lust den senaste tiden. idag känns livet lite lättare, igår blev en riktigt lyckad dag och jag känner att jag inte haft tillräckligt med sådana på sistone. älsklingen och jag var först och valde tapeter innan vi begav oss till örebro och införskaffade oss en riktigt ordentlig barnvagn.. jag fick min vilja igenom så nu har vi en emmaljunga combi här hemma. det blev även varsin vinterjacka och lite annat nödvändigt och till min stora överraskning berättade mamma på kvällen att min bror och mina föräldrar minsann ville hjälpa till att betala barnvagnen så den blev riktig billig för vår del och jag har nog världens bästa familj.

det ska faktiskt bli trist att snart flytta ifrån dom.


sen är det väl dags att visa ny magbild också.. magen börjar bli riktigt stor och naveln ploppar nog snart ut ^^