cute

gissa vad som låg i min brevlåda igår?hihi, jag har blivit kär i alla söta bebiskläder så jag blev förstås överlycklig!
nu väntar jag bara på att det ska bli den 12/12 så den lilla kan komma ut :)

taxidriver

ska snart hoppa in i bilen och hämta C på stationen och sen ska jag hem och sova. efter att ha handtvättat i typ en timme gör min rygg sådär lagom ont så det ska bli skönt att lägga sig. idag var jag och skrev på kontrakt på lägenheter och valde ut nya golv till alla rum så när vi flyttar in i november är allt rent och snyggt! me like.


den som väntar på något gott..Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-12
Barnet blev till omkring: 2010-03-21
Du är i vecka: 27
Du är i månad:
6
Antal graviditetsveckor och dagar: 26 veckor 2 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 96ready

igår köpte vi barnvagn och bilbarnstol, vagga, spjälsäng och skötbord har vi redan fixat så nu känns det faktiskt som att vi är på god väg. och det är tre hela månader kvar.. åh, jag önskar tiden gick fortare!


valpar kastas i floden.

tant som kastar katt i soptunna och tjej som kastar hundvalpar i floden..
vartfan är världen på väg?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7727433.ab

De sex hundvalparna piper och gnyr när flickan plockar upp d

pannkakorrr

godmorgon, godmorgon! jag är hungrig och lite pannkakor till frukost skulle vara underbart.. dock orkar jag inte göra några och förmodligen kommer ingen göra det åt mig heller så jag ligger kvar här och fantiserar istället.


ensam är sturk, huh?

jag skulle behöva min bästa vän just nu.. eller någon. någon som inte längre finns här, någon jag skulle göra allt för att få tillbaka. det går nämligen inte att lära sig leva utan någon som en gång fanns där, någon man visste att man aldrig skulle klara sig utan. åh, jag önskar att det inte gjorde så förbannat ont att sakna.

just nu skulle jag bara vilja försvinna från allt. jag vill bort från familj, pojkvän, gamla minnen, allt som påminner om förr.. det skulle vara lättare att vara ensam. för just nu känns det som att jag är fast i allt gammalt och ständigt kämpar för att inte låta allt bli som det var förr, utan att någon förstår mig. utan att de som är här finns för mig på riktigt. jag vet att jag är stänger folk ute och oftast håller allting inom mig, trots mina försök att ändra på det. just nu är jag nog mer sluten än på länge för jag är inte säker på att någon skulle förstå, finnas där.. på riktigt. det är bara för mycket just nu.


den lilla i magen är verkligen min stora glädje men det känns ärligt talat lite läskigt att någon man aldrig träffat kan betyda så oerhört mycket.

MILLION DOLLAR BABY

idag har varit en tråkig dag men som tur var hade jag några avsnitt gossip girl som fick förgylla min dag. ikväll går Million dollar baby på 4:an, en riktigt bra film faktiskt men tyvärr börjar den inte förrän 23.40. haha, får se om jag orkar vara vaken tills dess!


somliga går i trasiga skor

ajaj, mina fötter är döda.. skorna jag hade idag var tydligen för små. och att gå upp klockan sex för att jobba är verkligen inte min grej så nu kryper jag ner med ett avsnitt Gossip Girl!

här är min nya kompis, btw!

all work work

idag sov jag länge men blev tillslut väckt av bemaningsenheten som bad mig jobba imorgon, så det är bara att stiga upp klockan 06.00 imorgon igen. usch vad jag inte gillar tidiga morgonar!

nu ska jag nog fortsätta städa men först ska jag tipsa om att jag lagt ut massa kläder för försäljning, ta er gärna en titt! http://www.blocket.se/orebro/Jeans__klanning__trojor_m_m_29257689.htm?ca=8&w=1