counting down

tiden går så fort och allting närmar sig med stormsteg. jag som trodde att en graviditet skulle kännas som en evighet, man går ju trots allt runt med bebisen i sin mage i 9 månader.. men idag är det bara 12 dagar kvar och jag tycker att tiden bara flygit förbi. jag har nog haft tur som haft en relativt liten mage för nu börjar jag märka hur jobbigt det faktiskt är, ser ju knappt mina egna fötter längre!

 


cutieDaizy står och stirrar på mig och jag har ingen aning om vad hon vill. söt är hon iallafall så snart överger jag datorn och kryper ner med henne i sängen.. känns välbehövligt. börjar bli ordning här i lägenheten också så nu väntar vi bara på bebis, 19 långa dagar kvar.


stop and starekänns inte som att jag har tid med något. har varit fullt upp med flytt, fixa i lägenheten, bilen och allt. tror jag har städat och diskat mer under den senaste veckan än jag gjort de senaste månaderna. men äntligen börjar vi få lite ordning, dock är det bara 4 veckor kvar tills bebis ska komma så jag är lagom stressad ändå.

jag saknar redan att bo hemma hos mamma och pappa :(

bara snö, snö, snö

usch vilket väder.. ska snart traska iväg till banken, får se hur det går i all denna snö. senare idag blir det nog en hel del att göra i vår lägenhet, förutsatt att de är klara med vårt sovrum iofs. men med tanke på att det skulle varit klart i måndags är det bäst för dem att de fixat det sista idag!

  

seg som sirap

Jag är expert på att skjuta upp saker och trots att jag egentligen har tid så försvinner den innan jag hinner göra något vettigt.. så nu har jag ingen aning om hur jag ska hinna allt som ska göras innan vi börjar flytta. Och jag har ingen lust att börja någonstans. 


Jag är dock ganska lycklig ändå eftersom jag har en sånhär i kylskåpet, (tack älskling)! Eftersom jag mår illa 24/7 har jag inte haft något direkt sug efter något att äta men denna är numera min drog.. mums. 
både bebis och mage växer förfullt och snart är det bara en månad kvar tills vår lill* ska komma ut. underbart!


cleaning out my closet

Jag kan lova att det är allt annat än roligt att rensa och packa garderoben.. än så länge har jag 2 säckar med kläder jag aldrig mer kommer komma i igen, 1 säck och en stor kartong med kläder som jag förhoppningsvis kanske kan använda senare och det lilla som finns kvar är sånt jag kan använda nu. Det sista tar nog inte mer än 2 minuter att packa ner.. jag kanske får köra på nudist stilen ett tag? uhu


twist and shout

Imorse var det dags för slutbesiktning av lägenheten och jag är helnöjd med resultatet. vi får nya golv i alla rum, nya tapeter i båda sovrummen, hallen och köket och dessutom kommer vi få en ny spis, ny fläkt och kaklat i köket. greaat!

känns som att tiden bara rinner iväg.. nu är det bara 6 veckor kvar tills bebis kommer och det känns helt osannolikt. men jag längtar. massor.