nya sängbord

Intresset för möbler och heminredning har alltid varit stort men på senare tid har jag även fått upp ögonen för detta med återbruk. I helgen röjde vi ut garaget efter min farfar och då fick jag med mig ett gäng böcker som efter lite lim och vit färg blev nya sängbord. Känns som att de passar mig ganska fint då jag alltid varit en riktig bokmal!
 
 

Now you see me

Igår slog vi på filmen Now you see me och fastnade direkt. Hade inte så bra koll på den men den var inte alls vad jag hade förväntat mig.. måste erkänna att detta är en av de bästa filmerna jag sett iår. Definitivt en film alla måste se!
 

happy birthday

Oavsett hur tråkigt det än är att fylla nu för tiden är det ju alltid trevligt med en orsak till kalas. Gårdagen började visserligen med massa städ och plugg men sen kom c hem med räckmacka till lunch och lilltjejen sprang runt och sa grattis i princip hela dagen så blev en mysig dag ändå. På kvällen kom mamma & pappa hit så då åkte smörgåstårtan och fikat fram, inga fel det inte. Fick massa fina paket och tack vare mina fina blev det en toppendag.

Idag myste c och jag till det genom att luncha tillsammans och nu kommer snart bästis hit för att stanna över helgen. Sen blir det ännu mer kalas och massa gott att äta imorgon! 

perfektion i kakformat

Ni vet när man blir sådär otroligt stolt över sig själv? Den där känslan av att verkligen ha lyckats med något? Idag kom den i, visserligen bara genom en kaka men ändå. Mina cookies var nämligen gudomligt goda. Tänk er kladdkaka, smält choklad och en kaka som är sådär otroligt saftig i mitten och lite knaprig i kanterna.. rena rama drömmen för mig och alla andra kakmonster & chokladmonster.

kakbak

Tiden bokstavligt talat bara springer iväg och helst plötsligt är min födelsedag bara några timmar bort. Har redan dragit igång med kakbaket men har en hel del kvar.. gäller ju att ta tillvara på dessa tillfällen då man faktiskt har en ursäkt för att baka massa gott!
kolakakor är mina absoluta favoriter och en självklarhet på min kakbuffe. Har även knåpat ihop chocolate chip cookies så frågan är bara vad som kommer härnäst?


påskbrev

Efter en minst sagt kaosartad dag spenderades kvällen med att måla påskbrev.. tror nästan vi vuxna hade roligare än Alicia!
 

utflykt

Idag gav vi oss ut på utflykt till skogen och självklart måste man ju då ha med sig något gott i picknickkorgen. Chokladbollar är en av lisans favoriter men idag försökte vi oss på en nyttigare variant med kvarg och honung.. c och jag tyckte inte att de var några höjdare så lisan smaskade glatt i sig allihopa själv!

 

step by step

Livet är verkligen en berg- och dalbana. Deppade ihop totalt efter förmiddagens jobbpass för att sedan muntras upp av lite goda nyheter som fick mig att hitta lite ny energi. Nu har jag precis hämtat hem min lilla skatt och känns inte helt fel att mysa med henne och c hela kvällen.