Nytt kapitel

Igår var en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Ett avslut på denna mörka tid och en början på ett föralltid, utan farfar. Det gör fortfarande ont varje gång man inser att han faktiskt är borta men likväl känns det lika ofattbart att han aldrig kommer komma tillbaka. 
Farfar var alltid på sitt sätt, han levde sitt liv som han ville och han levde det fullt ut.. ända in i det sista. Han har skrivit sitt sina kapitel och igår fyllde vi på de tomma sidorna med några sista rader. Begravningen blev en otroligt vacker och personlig ceremoni och jag kan inte tänka mig ett finare avslut. Det var farfar.
 
 
 
 
 

no limit

det enda som begränsar oss är storleken på våra drömmar och det känns så skönt att äntligen kunna fantisera om hur framtiden kommer se ut. dream big or go home.
 

sugarrush

för mycket sött igårkväll resulterade i en sockerkick och tack vare den lite ommöblering här hemma. jag tror aldrig jag är så effektiv som på nätterna. nu på förmiddagen har jag bakat för fullt men då sambon håller på att avlida av sin bakfylla händer det nog inte mycket mer än så, bara att ladda upp batterierna inför den kommande veckan i guess.
 

.

Mitt i allt detta har det blivit så tydligt hur lyckligt lottad jag är som har så fina människor omkring mig. Min fina familj samt mina farbröder och ulla är de som fått mig att orka och trots att farfar saknas oss kan vi stå starka tillsammans.
 
 
Igår bjöd jag ut chrille på middag för att fira att han fått förlängd anställning och sedan åkte vi hem och åt massa gott, spelade kort och mös. Ikväll fick lisan och jag ha myskväll själva medan han är iväg och spelar poker, jag spanar på lite hus och drömmer om att han kommer hem några miljoner rikare!
 

dress for success

Jag tror aldrig det känts så skönt att begrava sig i arbete som det gör nu och jag fullkomligt stormtrivs med mitt jobb.
 

Jack reacher

Den senaste veckan har jag mest befunnit mig i soffläge framför mina serier och x antal filmer så tänkte passa på att tipsa om de filmer som faktiskt är sevärda. Igår kväll slog vi på Jack Reacher och det var faktiskt en riktigt bra actionrulle med både en gnutta humor och en nypa romantik. Den var visserligen något förutsägbar men hey, vilka filmer är inte det? Dessutom var det roligt att se att Tom cruise åldras med värdighet.


en bild säger mer än tusen ord

 
du må vara borta nu men du kommer aldrig glömmas bort. 
föralltid saknad.

hur många gånger kan man laga en trasig själ

det började med de osannolika orden han finns inte längre. följt av ett hjärtskärande vrål. tiden därefter stod stilla och det kändes som att vägen hem tog en evighet. återigen ställdes hela livet på ända och sakta men säkert kunde jag känna hur världen raserades runtom mig och jag trasades sönder i tusentals bitar. idag känner jag mig som ett ihåligt skal. 
 
det är svårt att se ljuset när man famlar i blindo, att andas när man kvävs av livets alla svårigheter. svårt att känna äkta livsglädje när man ständigt mister de som bidrog till den.
 

RIP

 
Det gör ont men det börjar sjunka in nu. 
Jag har ingen farfar längre.
 
 
 
 
 
 

depp

Det har varit några deppiga dagar här hemma då vi tvingats tagit bort våra fina kissar samtidigt som farfar legat på sjukhuset men som tur är verkar han vara på bättringsvägen och vi håller tummarna för att han snart får åka hem igen. När allt känns lite jobbigt och deppigt finns det ingenting som passar bättre än lite bak, har hittills hunnit med rabarberkaka och muffins med vit choklad och vinbär men imorgon är det "buckeye brownies", eller "trippelbrownies" som de också kallas, som står på schemat. Det blir första gången jag vågar mig på dem så ska bli spännande att se resultatet. 
 
 
Nu ska jag leta på någon bra film och sedan är det soffan som gäller.
 
 

regnet det bara öser ner

 
idag regnar det värre än det gjort på hela sommaren vilket får dagen att kännas ännu lite gråare.
 

family comes first

är det någonting jag verkligen lärt mig under de senaste åren så är det att familjen är de enda du alltid kan räkna med. ni är det bästa jag har <3