pizza

Avslutade denna fredag med god mat på pizza hut och mys i soffan med fina två hjärtan. Sjukt god pizza och servicen där var i toppklass, de bjöd oss tom. på en extra pizza och lisan på glass så vi blev minsann mätta och belåtna alla tre.
 
 

stuck

jag trodde att det var nu som livet äntligen skulle börja flyta på meen det blir sällan som man tänkt sig så våra framtidsdrömmar verkar få vänta ännu ett tag. tur att jag har skåpet fullt med choklad hemma..

12 years a slave

 
För några dagar sedan slog vi på 12 years a slave och bara några minuter in i filmen fann jag mig fängslad som aldrig förr. Jag älskar de flesta filmer som bygger på verkliga händelser men denna var ändå något extra. Historian är hemsk och visar de mörkaste sidorna av slaveriet, att undvika att bli arg på mänskligheten tror jag är nästintill omöjligt när man ser denna film. Duktiga skådespelare och ett plus i kanten för brad pitts besök!

Möjligtvis tror jag att man kunde ha lagt på några minuter extra för att man bättre ska lära känna huvudkaraktären och det liv han sedan rycks ifån. Men filmen får helt klar toppbetyg då den är den bästa filmen jag sett hittills iår.

quote

 

I'd rather be hated for who i am than loved for who i am not

lugnet före stormen

Det märks att man inte är van vid att det är lite lagom lugnt tempo i skolan.. helt plötsligt har man inte 108328 saker som ska göras och fullspäckat med deadlines utan nu kan jag faktiskt lägga tid på annat. Otroligt skönt måste jag erkänna. Har passat på att ha lisan hemma då hon ändå går och småhostar lite, hjälpt mamma leta tapeter och bara degat i soffan.
 
Tyvärr gissar jag att man kommer behöva ta igen det senare när vi kommit igång med examensarbetet ordentligt. Meeeen, den dagen den sorgen. Just nu njuter jag av att ha ett liv igen.
 
 

onsdag

 Det här med att välja ämne till examensarbetet är ju inte direkt det lättaste jag gjort.. vi har ännu inte hittat något som känns helt rätt vilket är otroligt frustrerande då det känns som att vi skulle behövt komma igång redan. Men jaja, får väl hoppas att det kommer snart. Idag har jag istället börjat kolla igenom föreläsningarna och beställt alla böcker. Hann även med att luncha med chrille och nu tänkte jag gå iväg och hämta lisan lite tidigare från dagis. En ganska så bra dag med andra ord!

 
 

En helt vanlig onsdag

 

private practice

 
Som den serienörd jag är har jag nu betat av ännu en serie. Såg sista avsnittet av private practice och trots att det är en bra serie var sista säsongen ingen höjdare.. skönt på så sätt att det inte gjorde så mycket att den nu är slut dock. Brukar alltid sluta i tårar och ångest för min del annars.
 
Men nu ska jag försöka sätta mig in i skolarbetet innan jag hittar en annan serie att ha som ursäkt för att fly verkligheten.

Lone survivor

Detta kan mycket väl vara en av de bästa filmerna jag sett på länge! Jag bara älskar filmer som är baserade på sanna händelser och denna var inget undantag. En krigsfilm som man garanterat rycks med i.
 
Nu blir det fattiga riddare för min del, namnam!
 

chillidill

Efter en vecka fullspäckad med tentaplugg var det skönt med lite helg. Myskväll, examensfirande för finaste emma och storhandling är ungefär vad jag roat mig med. åh  vad jag önskar att helgerna var några dagar längre.
 

lovely wekeend

 Inledde helgen med tentaplugg, städ och sen var vi kattvakt åt lilla lego. Igår gick jag med familjen på bio och såg Hobbit 2 och den var kalasbra! Sedan spelade vi spel halva natten vilket inte gick exakt lika bra..
Helgen avslutades på topp med pulka- och bobåkning, fika, mys i soffan och tacos. C hade köpt hem tortillabröd i mini format, jättesöta och goda men snacka om att det var ett helt företag att fylla dem utan att det rann över!

Nu är det tenta tisdag och fredag som gäller. yeey..

 

 

The Hobbit

 
Ikväll är det The Hobbit som gäller, nammnam!

-

med alldeles för lite sömn och en envis huvudvärk har tentaplugget inte gått så bra som det borde och det känns allt annat än lovande inför nästa vecka. hejhej plugghelg..

Bildbomb -Julen 2013