103 dagar kvar.

Det blev inget gossip girl för mig idag, mamma kom nämligen hem med tre påsar bebiskläder som hennes arbetskamrat var vänlig nog att skänka till oss! jag gissar på att min bebis kommer äga dubbelt så mycket kläder som jag men det är ju bara så otroligt sött med bebiskläder. nu är det bara 103 dagar kvar tills den lilla ska komma och jag önskar att jag kunde snabbspola framåt, känns som en evighet till den 12e december.

på tal om bebis så lägger jag upp en ny bild på magen!


ohlalaa

konstigt nog har jag fått in lite klagomål på att jag inte bloggar tillräckligt mycket. jag vet att jag suger på att uppdatera här på bloggen så jag ska försöka skärpa mig! uh, jag är helt slut efter att ha krigat med min vovve, duscha är nämligen inte det bästa hon vet och bara att få in henne i duschen tog nog 30 minuter. men nu är hon iaf ren och ligger här bredvid och myser!

Nu blir det ett avsnitt gossip girl och chocklad, mums!


god morgon

Efter att älsklingen åkt iväg till universitetet kunde jag inte somna om, trots alla mina försök. har varit så otroligt trött de senaste dagarna och det känns inte alls som att järntabletterna hjälper :/.. tänk att någon så liten kan ta så mycket energi. den lilla skrutten har verkligen lekt rövare inne i magen hela morgonen vilket är ganska ovanligt då jag misstänker att det är en riktig liten nattuggla. var ju hos barnmorskan i måndags, lyssnade på bebisens hjärtljud, vägde mig och mätte magen osv. och blev lite förvånad när magen var hela 24 cm eftersom jag alltid får höra att min mage är så liten. tji på dom! men det känns bra, allting är bra med bebisen och snart får vi veta vilken lägenhet vi får.. varit på visning på två stycken och tackade ja till båda så det blir spännande att se vart vi hamnar :) ska bli skönt att flytta till något eget.


ska bli spännande att se hur vår lilla kommer se ut.. såhär kanske?


fångarna på fortet

Jag upptäckte nyss att fångarna på fortet utan fader fourah är som jul utan snö.. det funkar liksom inte. TV4 borde verkligen ha satt in en bättre ersättare.
you turn my lips to jelly

jaha. nu sitter vi på golvet alla tre, pappa och pojkvännen ska försöka laga sängen som brakat ihop och jag är en lika duktig åskådare som vanligt :) imorgon är sista dagen på jobbet och det ska bli så otroligt skönt! trist att vädret suger bara.
spain

känns som att alla beger sig till utlandet för lite sol och värme.. jag vill också! blir ju inte mindre lockande när jag sitter och kollar bilder från mallorca tidigare iår :/

utsikten från vår lägenhet på första hotellet


stranden och badviken vid vårt hotell


badviken och stranden vid vårt hotell


hamnen i cala d'orpoolen vid andra hotellet


utsikten från vårt rum


utsikten på natten


bebismage

haha, folk har börjat tjata på att de vill se magbilder så har faktiskt varit duktig och lagt upp bilderna på facebook. jag börjar ju faktiskt få en ordentlig mage nu.. äntligen :)
Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2010-12-12
Barnet blev till omkring: 2010-03-21
Du är i vecka:
24
Du är i månad:
6
Antal graviditetsveckor och dagar:
23 veckor 3 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen:
116


love at first sight

Jag älskar dig

 uh, jag är dålig på att blogga. men jag orkar inte bättra mig idag så det får bli en annan gång!

Love the way you lie

Tips på en riktigt bra låt är Love the way you lie med eminiem och rihanna.. jag fullkomligt älskar den även om jag aldrig riktigt gillat rihanna. men låten är iallafall grymt bra!

uhu, jag har äntligen känt bebisen för första gången, den rumlar runt för fullt inne i magen och det känns nästan som att ha lite fiskar som simmar omkring därinne. nu kan man också se att jag har en riktigt bebismage och jag misstänker att den kommer växa minst dubbelt så mycket de sista månaderna.. men dehär extra kilona är inte något jag vill bära på längre än nödvändigt så prio ett när bebisen födds är att börja träna. jag ska också försöka att trolla tillbaka mitt blonda hår, utan att jag tappar det helt. haha

 

two steps back

åh, min dator är segare än sirap och jag har verkligen inte tålamod till det idag.. förstår inte vad det är för fel på den med tanke på att min pappa nyss rensat den helt. jag ska dock försöka att inte kasta den i väggen, iallafall inte förrän jag har råd med en ny.

letat lite lägenheter idag men eftersom det fortfarande ser lika surt ut på den fronten gav jag upp och ska snart krypa ner under täcka igen. idag är en såndär dag då min mobil är avslagen och jag tar ett stort kliv från verkligeheten.. jag orkar knappt med mig själv så känner inte att jag har något direkt val. jobbet imorgon lockar inte.


och vart tog sommaren vägen? det här vädret är alltför deprimerande.