glad påsk


im lovin it

jag gillar när twin återvänder hem och smider massa planer med mig och helt plötsligt känns påskledigheten ännu mer lockande! nu ska jag nöta igenom dagens föreläsning och sedan tar jag långledigt. lovely'
 
<3

moneymoneymoney

Morgonens nöje har bestått av att ringa runt till olika kundtjänster på posten för att försöka klura ut vart mitt paket tagit vägen, dock utan några vidare resultat.. min vanliga tur liksom. jaja, förhoppningsvis dyker det upp så småningom. resten av dagen ska spenderas med att börja bena igenom företagsledningen lite smått och försöka beställa hem de sista böckerna, dessa kurser bokstavligt talat ruinerar mig.

högskolan i skövde

Dagen har spenderats i skövde och det var faktiskt riktigt givande, vi hade ju bästa föreläsaren ever och jag ser faktiskt fram emot lite nya kurser. Blir nog ganska skönt att ta en paus från allt räknande. Imorse påväg till tåget upptäckte jag att det minsann blivit punka på cykeln och tåget hem var givetvis försenat, jag och tåg är inte direkt någon bra kombination.

cause im worth it

Gick över till syster igårkväll och färgade hår, käkade fruktsallad och kollade film, supermys. Idag ska jag dejta sängen och kolla ikapp alla serier för att sedan ta tag i allvaret imorgon igen, då är det obligatoriskt introduktion till de nya kurserna i skövde. 
 

lik mamma men söt ändå

Helgen blev minsann inte lika lugn som jag trodde, i fredags blev det myskväll med massa gott, i lördags hälsade vi på hos faster med familj och sen mös jag hos mamma & pappa på kvällen. Igår lekte jag och syster med våra små sen knallade jag hem och rensade i lisans gardero, på kvällen kom chrilles familj på lite mat och sen somnade jag gott i sängen. Idag fick lisan vara ledig från dagis så hon har kunnat leka med kusin och jag funderar på att ta min "liggaisängenheladagenochkäkaglass" dag imorgon istället.. det här med att smygstarta de nya kurserna känns nämligen inte lika lockande. På onsdag blir det ju dessutom en heldag i skövde så förtjänar lite vila innan dess!
 

 
Rensade förövrigt lite bland alla barnkläder hos mamma och hittade denna ursöta dress efter mig. Jämförde en gammal bild på mig med lisan och finns ju faktiskt stora likheter fortfarande även om hon inte längre är en exakt kopia, dessutom är jag ju lite äldre på bilden också.

over and out

Idag stod tenta i juridik 2 på schemat och den gick som tur var bättre än väntat, fick även iväg sista delen på juridikarbetet och måste erkänna att det är ruskigt skönt att denna vecka nu är slut. Här hemma är det städning som gäller och ikväll ska vi bara mysa & äta gott, dock känner jag att jag redan skulle kunna lägga mig och sova x antal timmar. På söndag tänker jag minsann ligga i sängen, kolla serier och käka glass. 'cause i'm worth it
 
förstår inte att det snart är april och det fortfarande är så ruskigt kallt ute, vart tog våren vägen liksom? ge mig sommar..
 

omotiverad

Det är inte helt lätt att fokusera på tentaplugget just nu känner jag, hjärnan är så gott som slutkörd och jag är mer intresserad av att söka lite mer jobb.. skulle ju vara roligt att få jobb i någon butik men än så länge ser det mörkt ut. Får hålla tummarna att turen vänder snart ;) Påsken närmar sig med stormsteg och känns inge vidare att snön ligger kvar på backen faktiskt. Nu vill jag ha vår!


mina finaste

 
<3

helvetesvecka

Då var det måndag igen och nu börjar jag äntligen kunna se ljuset i tunneln.. nu är det stenhårt plugg som gäller, tenta onsdag & fredag och sen säger jag hejdå till Juridik & ekonomistyrning. Nästa vecka drar de nya kurserna igång och även om det ska bli roligt att få läsa marknadsföring igen misstänker jag att det blir några tuffa månader. 
 
Helgen har faktiskt inte bara bestått av plugg utan har hunnit med både marieberg, mys hos mamma&pappa och att umgås lite med systeryster. Om man frågar alicia skulle hon nog säga att helgens höjdpunkt var att åka rulltrappa & hiss med morfar på marieberg!
 
 
 
 

makeover

Vi hade ju lyxen att få lägenheten totalrenoverad innan vi flyttade in men köket blev inte alls som jag tänkt mig och det har jag ju självklart gått och stört mig på varje dag. Bestämde mig för att göra något åt det så satte C och pappa på att måla väggarna vita och göra en fondvägg med dessa underbara tapeter. Jag är helnöjd med resultatet! 
 

 
 
 
 
 

inspo

gick upp tidigt imorse för att vara duktig och få lite plugg gjort såhär på morgonkvisten.. är dock inte alls motiverad vilket leder till att jag klickar runt lite på h&m istället. de har fått in så mycket snyggt så här sitter jag och drömmer om en helt ny garderob, tragiskt nog räcker inte pengarna ens till hälften. när ska jag få bli rik?
 

so you had a bad day

dålig dag igår, dålig dag idag och jag är en riktig bitterfitta. har lust att spy galla över allt och alla och får verkligen anstränga mig för att inte explodera och häva ur mig diverse otrevliga saker.. lärare&grupparbeten är inte några favoriter just nu. min dator ligger inte heller speciellt högt upp på listan just nu då den lever sitt egna lilla liv och aldrig behagar göra som jag vill. 
 
imorgon är det tapetsering som gäller och sen lär ju helga bestå av en jävla massa tentaplugg. jag är ju lagom pepp måste jag erkänna.



upp och hoppa, lilla loppa

fick hämta lisan tidigare från dagis igår då hon blivit sämre igen, så med en sjuk unge hemma idag hade jag just inget annat val än att vara uppe med tuppen för att hinna plugga någon timme innan hon vaknar.. jag längtar redan tillbaks till min varma, sköna säng. 

trassel

Facebook fick något cp-ryck igår och bestämde sig för att skicka 100kommentarer och statusuppdateringar istället för bara 1 och därefter blev jag blockerad från att kommentera och skriva statusar. så jävla stabilt, alltså. hursom, blev lite krångel då vi håller på med ett grupparbete genom facebook men idag verkar det iaf funka någorlunda även om jag fortfarande inte kan skicka kommentarer.
 
tog en paus i pluggandet och ska snart ut med boss på en långpromenad för att sedan dyka ner i böckerna igen.. åh vad jag längtar efter helgen och lite ledighet.
 
 

busy woman

Efter skolan stannade jag och C på marieberg för lite fika och handling. Jag passade också på att lämna några cv:n och det kändes som att det gick ganska bra men ska nog lägga lite mer energi på det sen när tentorna är skrivna.

rise and shine

Godmorgon!
Idag är det plugg på universitetet med emelie som gäller, förhoppningsvis blir ekonomistyrningen lite lättare att förstå om vi slår våra kloka huvuden ihop.
 

strike a pose

tror minsann alicia är en liten minimodell, övertalade henne att få ta ett kort i utbyte mot ett äpple och hon drar självklart sötaste posen. hon är så fin min lilla tjej och jag slutar aldrig förundras över det faktum att man kan älska en liten människa så orehört mycket.

Godmorgon!

 
Har börjat med att starta mina dagar med en nyttig frukost bestående av fiberhavregrynsgröt med linfrön och grönt te men istället för att ha jordgubbssylt till som jag brukar tänkte jag prova kvarg&hallon som blivit så poppis. Måste dock erkänna att det inte blev någon större favorit.. alldeles för surt för min smak. Får kanske testa med lite blåbär eller jordgubbar istället.
 
Hursom, har nu fått läkartid till lisan senare under dagen så förhoppningsvis får vi veta vad det är för fel men idag är hon mycket piggare så förhoppningsvis är skiten på väg att gå över. Nu ska jag sätta mig med nästan i ekonomistyrningsböckerna så jag faktiskt göra någon nytta idag..

beslutsångest deluxe

De som känner mig vet att min beslutsångest inte direkt är i mildaste laget.. jag har en tendens att överanalysera och ifrågasätta i princip allting och om jag sedan ändå lyckas komma fram till ett beslut går jag givetvis och ältar det i all evighet. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill syssla med i framtiden då jag får nya ideér varje vecka.. den senaste tiden har jag varit inne på att ta upp mitt intresse med att pyssla med hår och göra något av det. Brukar ju klippa och färga både mig själv och andra men det skulle vara roligt att lära sig göra massa fina uppsättningar, hårförlängningar osv. så en utbildning från Björn Axén vore ju inte helt fel. Dock känns det ju som att jag måste ha bestämt mig fullt ut innan jag tar något annat beslut om utbildning.. börjar känna av pressen nu också när man faktiskt börja bli gammal. Ibland önskar jag att man kunde dela sig i 100 så man kunde få syssla med precis allt man ville.. butiksjobb, frisör, konditor, copywriter, journalist, ekonom, mäklare, designer. drömmarna är många och beslutsångesten ligger på max.

lovely

åh, kan inte denna envisa förkylning gå över snart? tajmingen är ju underbar som vanligt  nu när lisan gått och blivit sjuk igen och det är dags för två tentor nästa vecka.. just my luck
 
 
 

Red dawn

Den senaste tiden har alla filmer vi slagit på varit så dåliga att man tröttnat efter bara några minuter så det var riktigt skönt när vi igår tryckte igång Red dawn och faktiskt tyckte att den var bra. Med en klassisk kombo av både tragedier, kärlek, action och några snyggingar så slog den alla förväntningar men samtidigt måste jag ju erkännaatt den var en aning förutsägbar. Filmen i helhet kändes lite "ihoptryckt" och jag misstänker att man med fördel kunde ha gjort den lite längre så att man fått en riktigt chans att hänga med och leva sig in i allt. Men den är helt klart sevärd!
Kanske borde man ta och se originalet från 80talet?

Mellomys

Det blev en ganska lugn och skön lördag som nu avslutas framför melodifestivalen med alldeles för mycket gott.. skulle nog behöva ta och tvinga iväg mig själv på en springtur imorgon bitti men tvivlar på att det kommer hända. Jag och tidiga morgnar är nämligen inte världens bästa kombo. Har iaf varit duktig och skickat iväg lite fler jobbansökningar idag och lyckades faktiskt få till några riktigt bra personliga brev.. lite trist med tanke på hur många jag redan skickat. Men nu åter tillbaka till mellon då, vem vinner?

 

early morning

Kickstartade dagen med fibergröt med rivet äpple och kanel, riktigt gott måste jag erkänna. Sedan fick det bli en pw i det fina vädret.. vi har ju en liten lurvtuss på besök över helgen och det var inte det lättaste att promenera med båda hundarna samtidigt men fort gick det minsann när han var med och drog som en liten duracellkanin.
 

one up, one down

Jag gillar inte riktigt det här med att vara förkyld, speciellt inte när man faktiskt inte har tid att vara sjuk. som tur är verkar lisan vara frisk nu så hon är iväg på dagis igen, misstänker att det är full rulle med tanke på all energi hon samlat på sig ;)
 
 
 
 

just saying

Ellos
Servicen är nog bland den värsta jag upplevt.. otrevlig och okunnig personal och då deras funktioner på hemsidan inte funkar som de ska gör de ingenting åt det utan uppmanar en bara att vänta några dagar tills det funkar igen? gardiner jag beställt kom i olika färgnyanser och när vi returnerade fick vi ej tillbaka pengarna utan de sattes in som en tillgodo summa på ellos.se. Helt jävla värdelöst.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

go green or go home

Har varit full rulle idag.. upp tidigt för att plugga några timmar, iväg och hämta bilen, hem och storstäda och nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. alicia har lyckats smitta mig med sin förkylning så det blev ingen träning för mig idag, har inte tid att bli ännu sjukare då det är tentaplugg som gäller nästa vecka.
 
på tal om träning råkade jag klicka in mig på h&m och blev förälskad i alldeles för mycket.. varför är jag inte gjord av pengar för? hursom, hittade en riktigt snygg träningsoutfit som nu ligger högst upp på min måste ha lista.
 
 

tentaplugg

efter några timmars plugg i ekonomistyrning är hjärnan slutkörd och ångesten inför tentan börjar smyga sig på.. som tur är har jag någon vecka på mig att försöka förstå skiten, vilket lär behövas.
jaja, nu ger jag upp för idag och går och myser med min lilla skrutt.
 

jag är sååå lycklig

 
för ett år sedan tänkte jag att jag aldrig mer skulle ha bil och idag ångrar jag att jag inte höll fast vid det. förra bilen krånglade var och varannan dag vilket var anledningen till att vi tillslut tröttnade, sparade pengar och sålde skiten för att istället lägga alldeles för mycket pengar på en ny bil. har ägt den nya ett halvår och nu har den givetvis börjat krångla.. men det bästa är ju att det bara går på 15tusen för att åtgärda skiten. det är verkligen inte meningen att vi ska ha bil. 
 
nu ska jag förgylla denna underbara dag med lite plugg. sen ska jag gråta.
 
 

ett skratt förlänger livet

 
haha, dagens bästa,

sommarsommarsommar

Man vet ju aldrig riktigt hur det går med sommarjobb, känns som att jag sökt miljontals men samtidigt är ju inte chansen så stor att jag får något jag verkligen vill ha. Jag funderar därför på att läsa någon rolig sommarkurs istället, frågan är bara vad? Här finns det visserligen mängder med program och kurser men det är ju inte helt enkelt att hitta något som är både intressant, nödvändigt och finns på distans.. dessutom ska det ju vara gratis också. Usch, det ska bli så skönt sen när man pluggat klart och väl hittat ett jobb. Jag saknar faktiskt att jobba och just det att få vara ledig på riktigt och slippa all ångest inför tentor, inlämningar och allt vad det heter. Att få betald ledighet under sommaren är ju inte heller helt fel men än är det långt kvar dit och man får väl försöka härda ut så länge..
 
over and out
 

godmorgon

Underbart att vakna ut och känna att förkylningen är påväg.. blir så trött på att man aldrig ska få vara frisk. Men jag hävde mig upp ändå och inledde dagen med att städa lägenheten och nu är det bara att ta tag i ekonomistyrningen.

fancy pants

Fick hem dessa snygga byxor från bubbelroom i fredags. Har spanat på dem hos nelly hur länge som helst men de lyckas minsann aldrig ha dem i min storlek.. hursom, tycker de är så otroligt läckra och passar perfekt till vårens mode med alla snygga pastellfärger. Tyvärr gick jag efter omdömena på nelly och klickade hem en storlek större än vanligt och i början var de helt ok men de töjer sig väldigt när man använt dem ett tag så de sitter inte alls lika snyggt som på bild, dessutom är de inte alls så smala i benen som det ser ut. Får ta och skicka tillbaka och beställa en storlek mindre, förhoppningsvis sitter de mycket bättre!
 
Idag kom dessutom paketet från Nelly med lite små söta saker så bestämde mig för att det är dags att införa köpstopp, jag har blivit lite av en shopaholic den senaste tiden och det passar tyvärr inte med ekonomin för tillfället.. ibland önskar jag att pengar växte på träd. Haha åh, känner att jag varit ruggigt effektiv idag som gjort allt annat än att plugga men de där lagtexterna lockar faktiskt inte för fem öre. Tänkte att jag kunde kompensera och vara duktig imorgon istället men självklart får jag då ett samtal från dagis om att lisan behöver hämtas då hon var allmänt hängig. Nu i förkylningstider är det minsann inte helt enkelt att vara småbarns mamma och student samtidigt. 

mondaymorning

då var det måndag igen och det enda jag kan tänka på är hur skönt det ska bli med helg på fredag.. känns bra.

hårgodis

Det är faktiskt inte helt fel att börja dagen med att öppna paket! Ibland måste man ju faktiskt få skämma bort sig själv lite och nu är det mitt hår som ska få lite lyxbehandling.