wonderful

har verkligen varit en underbar helg. Middag med mina föräldrar & syskon, grill och utgång med fina vänner och fika & mysdag med familjen. som grädde på moset har det ju också varit riktigt kalasväder, vad mer kan man begära liksom?Mineralsmink

Då min hud är värre än vanligt och varken salvor, piller eller andra små knep verkar fungera ska jag nu testa mineralsmink. Beställde hem ett provpaket från tikei och redan dagen efter damp det ner i brevlådan, inte illa. Provade igår och är helnöjd! Här finns det faktiskt en nyans som passar mig och det täckte bättre än förväntat, ett plus är ju också att man slipper allt kladd som blir med vanliga flytande foundations.
 
 

vårfint

Blev en liten tripp till Marieberg och trots att det egentligen var svarta byxor jag var ut efter fick jag med mig detta hem..
 
 
våren är ju på g och jag misstänker att dessa plagg kommer användas flitigt. Ni hittar dem på Gina!
 
 

back on track


jag har återvänt till de levande och återigen är det fullt upp med jobb, jobbsök, examensarbete och tentaplugg.

Blondiebrownie

Ganska fint när mannen min skämmer bort mig med ben&jerrys, då känns det helt plötsligt inte lika hemskt att vara sjukt ;)
 
 

Redken extrem

 
Har hittat en ny favoritprodukt till håret, Redken extreme anti-snap. Efter bara några veckors användning kan jag inte riktigt påstå att jag märkt om håret slutat gå av eller inte men på mitt slitna, blonda tuggummi trassel till hår har den ändå gjort under. Håret är mycket mjukare, trasslar mindre och ser friskare ut. Som grädden på moset doftar den gudomligt gott!

däckad

Har haft en toppenhelg med myskväll, första husvisningen och middag hemma hos mor & far. Dagens försök att övervinna denna helvetesförkylning blev dock inte vidare lyckat så nu ligger jag här nerbäddad i soffan och mår som en påse skit igen. Men om man ska se det från den ljusa sidan så hann vi iallafall med att göra iordning på uteplatsen, putsa fönster, städa och sköt om mina blommor lite.. slog dessutom på stort och lagade en riktigt llyxig söndagsmiddag. Namnam.
 
 
 

t r ö t t t t t

Ordet trött har fått en helt ny innebörd. Jag som är nattuggla ut i fingerspetsarna var redo att slänga mig i sängen redan när det var dags för lisan att nattas.. och nu är jag så trött att ögonlocken skulle behövas tejpas fast. Denna dag har verkligen gått i ett med tidig morgon, lämning på dagis, jobb, hämtning på dagis, promenad med hund, matlagning, disk, plock, städ och så lite plugg på det. Även morgondagen och fredag förväntas se ut ungefär på samma sätt men sedan är det bannemig helg, attans så skönt!!