hold my hand


Vecka 21 och magen växer..
tur för mig att leggins fortfarande används annars vet jag inte vad jag skulle gå runt i.

idag var jag på vårdcentralen och de tog massa prover, rättare sagt 6 rör med blod.. ajaj. men jag överlevde och efteråt bjöd jag älsklingen på frukost/fika så det blev en ganska mysig dag ändå. ska nog kolla om nina vill komma hit och kolla lword med mig, finns ju inte så mycket annat att göra i dethär skitvädret.

först kom ingenting

Jag har fullt upp, med allt, och jag längtar tills mina jobbveckor är slut så jag kan börja känna mig levande igen.. den här graviditeten gör det allt annat än enkelt för mig. hoppas verkligen jag får lite tabletter av barnmorskan nästa möte, skulle vara skönt att slippa må illa och vara dödstrött varje dag.

vecka 21. helt otroligt att jag redan gått mer än halva tiden men jag hoppas tiden som är kvar går snabbt för 12 december känns alldeles för långt bort.

hey baby

vi såg vår bebis för första gången idag. det var nog det häftigaste jag varit med om och det var helt underbart att se den lille ligga därinne och sprattla och röra på sig, se hjärtat slå och verkligen se att det är på riktigt. att bebisen finns där inne i magen. åh, jag önskar att det vore 12:e december idag.


nynäshamn

lyckades få en liten semester i sommar trots allt, jag och älsklingen följde med min familj upp till nynäshamn över helgen och det var riktigt härligt. det blev dop, grillfest, sol&bad och vi passade även på att ta en sväng nere vid bodarna, mysmys. det var dock trist att vi var tvugna att åka hem igår medan resten av familjen stannar.. men måste man jobba så måste man.

it´s written in the wind

Det var riktigt segt att komma upp imorse och otroligt skönt att kunna lägga mig och sova en stund sen efter jobbet. var duktig och gick långpromenad med nina och sedan mös vi ner oss i soffan och pratade om allt och ingenting.. åh, vad jag kommer sakna de små stunderna sen när vi bor långt ifrån varandra. kommer bli tomt att inte ha en bästa vän som bor bara några gator bort, jag har vant mig vid det nu.jag älskar dig

sha laa la la

det verkar som att vädret håller i sig, har vi tur fortsätter det hela sommaren! tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid den här värmen dock.. uhu

idag har jag beställt lite kort förstorningar och snart ska jag iväg till jobbet. är inte alltför taggad.


REMEMBER MEhelt underbar film! jag såg den förra helgen och det var faktiskt en av de bättre filmerna på länge, jag grät ett par gånger och blev faktiskt riktigt berörd. den var hemsk, vacker, tragisk och underbar på samma gång. love it!


great day

idag har jag hunnit med både att jobba, mysa en stund med älsklingen, promenerat och träffat min ninafina. alltså har det varit en bra dag och den lär bli ännu bättre för nu ska jag ut och äta med familjen.. var flera år sen sist och det ska bli massa mys!
fixade nyss det sista på denna bild så nu ska jag snart skicka ut tackkort.
bättre sent än aldrig, right?