du är mitt allt

jag är världens stoltaste mamma
somliga går med trasiga skor

jag förtjänar en stor applåd, håller faktiskt på och rensar bland alla skor och har redan rensat ut 7 (!!!) par. mycket duktigt för att vara jag. det värsta jag vet är nämligen att slänga saker..twenty and old

har haft fullt upp med min förkylning de senaste dagarna men nu börjar jag känna mig levande igen, dessvärre börjar alicia bli sjuk istället. lilla pluttan.

fyllde 20 i söndags så numera räknas jag som vuxen, en aning tragiskt att min ungdom redan är över.. nu blir jag bara äldre, äldre och äldre. tur att chrille är ett par år äldre så han alltid kommer vara gamlingen i vår familj. hehe. det blev ett riktigt 20års firande förra helgen med många nära och kära, vi partyproffs höll igång långt in på natten och vid fyra tiden vinglade de sista gästerna hem. dagen efter bjöd på mys med familjen och några timmar med bästis, kunde inte haft ett bättre 20års firande!


och här är bildbeviset på min lycka. vackert vackert.

daizybus

hade nyss besök av alex och sara och deras lilla rambo, en otroligt söt liten tuss. så nu saknar jag min daizy ännu mer och funderar starkt på att kidnappa henne snart.


gammal, äldre, äldst

har varit en fullspäckad och riktigt bra helg med 50års kalas, 20års kalas och kortspel med mamma&pappa. och nästa helg blir förhoppningsvis ännu bättre! man fyller ju trots allt bara 20 en gång och sen blir man bara gammal så jag ska passa på att njuta :)

har förövrigt världens gulligaste unge.

vårfeeling

har fixat och donat lite i lägenheten de senaste dagarna och nu ser det faktiskt mycket bättre ut. fixat lillans rum, nya gardiner, nya krukor, kort på väggarna och fram med ljusa dukar. lite vårkänsla faktiskt! och idag kom äntligen min elise ryan klänning, mums.
den vackraste stunden i livet var den när du kom