lovely

Förutom allt tråkigt tentaplugg har det varit en finfin torsdag och imorgon tar jag helg, puss på det!

michael kors

Igår var det full fokus på tentaplugg och knallade hem till mor och far för att få hjälp med lisan, så otroligt tacksam över att de alltid finns där. det är guld värt, speciellt i tider som dessa då livet endast verkar kretsa kring studierna. när jag kom hem överraskade världens finaste sambo mig med paket, denna vackra klockan från michael kors, love it

sickandtired

Det är så typiskt mig att gå och bli sjuk en vecka som denna då det absolut inte finns någon tid över till vila. Tvingade iväg mig till katrineholm igår ändå, tenta och jobbmöte stod på schemat och kände att det inte var alltför lyckat att genomföra när man känner sig som en död fisk. Tog sovmorgon idag och nu är det tentaplugg resten av dagen som gäller.. bara några dagar kvar nu.

Som tur var är jag taggad till tusen inför sommaren som kommer vara späckad med jobb men först lite välförtjänt ledighet. Som grädde på moset kommer även bästis på besök över helgen! 
 

slutet är nära

 
så oerhört trött på skolan nu men som tur är har jag ju denna motivationsfaktor. om 2 veckor är det en veckas all inclusive på fig tree bay som gäller och det ska bli så otoligt skönt!

happyhappy

Spenderat i princip hela dagen framför datorn och arbetet i företagsledningen och känns ruskigt skönt att vi nu är så gott som klara med det. Goda nyheter dubbelt upp fick mig dock på bättre humör så efter att ha hämtat lisan på dagis satte vi igång med brödbaket, provade 2 nya nyttiga varianter och båda blev över förväntan.
 
Frukostbullar som påminn er lite om scones, otroligt luftiga och saftiga.. helt klart en ny favorit!
 
Sedan en lite grövre och rejälare variant med äpplen, honung och yoghurt. Lite annorunda smak men saftigt och gott!
 

rätt ska vara rätt

och därmed har ju nu VG även i Juridik 2 vilket inte känns så pjåkigt alls. Gick in med inställningen att bara jag klarar alla tentor och kurser är det tillräckligt med tanke på att de ämnen vi läser är allt annat än enkla, så att få högsta betyg på vissa kurser är en enorm boost för självförtroendet!

upsidedown


allt känns lite upp & ner idag.
 

bara massor utav plugg

Igår var det dags för veckans andra tripp till katrineholm då vi hade obligatoriskt seminarium. Passade på att hämta ut juridiktentan enbart för att upptäcka att människan minsann gett mig fel betyg, när jag fick resultatet blev jag lite förvånad över att det var så lågt men pga. allt krångel som varit i kursen tänkte jag inte mer på det. I själva verket hade jag dock gjort betydligt bättre ifrån mig och med VG i tentan borde även mitt slutbetyg i kursen vara detsamma vilket är lite irriterande. Förhoppningsvis fixar de till detta annars vet jag inte riktigt vad jag gör.. Hur som haver, sitter och jobbar för fullt med grupparbetet i företagsledning och hoppas bli klar med min del så jag kan lägga lite mer energi på marknadsföringen. Ett individuellt arbete som ska in på tisdag och tenta måndagen efter känns nämligen inte alltför lockande just nu. Åh, kan inte beskriva hur skönt det ska bli med sommarlov snart!
 
På tal om det känns det som att sommaren redan har kommit och hade ju suttit perfekt med en grillkväll men sambon blir sen hem och grillfest ensam blir nog ingen höjdare. Förhoppningsvis blir det fint väder även i helgen!
 
Nu ska jag göra ett sista ryck och sen hämta denna lilla sötsak.
 

up and running

Igår var det fullt upp med opponering och presentation av grupparbetet i marknadsföring, trots att jag alltid envisas med att få lite småpanik när jag väl står där framme och ska prata så gick det ganska bra. Hade inte förberett mig speciellt väl men jag känner att det finns viktigare saker att lägga den lilla motivation jag har på. Idag har jag jobbat flitigt hela förmiddagen och kan bocka av ytterliga ett arbete och annat småfix på listan vilket känns oerhört bra.. men det faktuom att tentorna närmar sig med stormsteg och jag inte har någon aning om hur jag ska hinna förbereda mig inför dem får allt att kännas skit igen. Jaja, den dagen, den sorgen. Kvällen ska jag förgylla med att städa hela lägenhet och genomlida ännu en hockeymatch. hurra.
 
var ju förövrigt tvungen att prova Lokas chocolate shake och måste erkänna att den faktiskt smakar lite som en choklad milkshake, iallafall i någon sekund! Gillade nog lemon pie bättre dock och längtar efter att prova strawberry ice cream..
 

kumlamarken

Nu är krångeljossan i farten igen och idag stod ommöblering på schemat, allt för att försöka tänka på något annat än allt plugg som måste göras.. ett bättre alternativ hade ju varit att se till att slutföra något av det men är inte helt på topp än och då har jag svårt att finna motivation. tänkte kompensera det med att plugga lite i helgen och förhoppningsvis går det bättre då. Är ändå ganska stolt över mig själv då jag faktiskt tog mig i kragen och såg till att ta kontakt med försäkringskassan igår så nu hoppas jag att det faktiskt leder någonstans!
 
Ska hämta lisan från dagis lite tidigare och sedan beger vi oss till kumlamarken med pappi och om jag känner mig själv rätt innebär det också att jag inte kommer kunna hålla mig från att bryta mitt löfte om att vara nyttig månaden ut.. marknadsnougat är ju bara såå gott!

tummen upp!

Sådärja, så gott som klar med arbete 1 av 3 och imorgon är det tidig uppstigning och full fokus som gäller så jag förhoppningsvis kan boka av nästa arbete också. Har dessutom en hel del att läsa inför seminariet på onsdag så det får väl bli kvällens underhållning. BAAH, jag är så skoltrött och efter att ha suttit och plågat mig själv hela dagen med att spana runt på massa hus och resor till solen längtar jag mer än någonsin efter att börja jobba och tjäna pengar, det här med att studera båda två är ingen höjdare. 
 

stuck

Gick upp tidigt imorse, vinkade av lisan och kröp ner under täcket igen. Med ryggont, huvudvärk och en mage som ska envisas med att bråka ligger jag här och varvar mellan arbetet i företagsledning och det i marknadsföringen men kommer just ingenstans ändå.. 'stuck

life is a roller coaster

Blev visst en deppdag idag och motivationen till skolarbete och jobbansökningar är obefintlig men imorgon är en ny vecka och då ska det minsann bli andra bullar! 

sunshine

Efter regn kommer solsken, ett ordspråk jag inte trott på förrän nu. Men livet flyter äntligen på fint igen med världens finaste dotter, sambo och familj.. ett spännande jobberbjudande får dessutom framtiden att se ännu ljusare ut. Nu ska jag försöka få klart arbetet i marknadsföring och sen njuta av en fullspäckad helg.
 
måste ju dela med mig av en bild på världens finaste cykeltjej också!